Banaanikakku

150 g margariinia, pehmeää tai juoksevaa
3 dl sokeria
Vatkaa vaahdoksi.

Vatkaa joukkoon 2 kananmunaa.

Sekoita keskenään:
1 dl vehnäjauho
1 dl grahamjauho
2 dl mantelijauho
2 tl leivinjauhe
1 tl sooda
2 tl kanelia
Lisää kuivat aineet taikinaan.

Survo 3 banaania.

Lisää viimeiseksi.

Paista 200 asteessa 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Moroshka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 4.2g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Vehnäjauho leipomoteollisuus, vastajauhettu 2.6g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Grahamjauho 2.1g6.8kcal0.2g1.3g0g0.2g
Mantelijauho luomu (Bioterra), annos 100g7.6g46kcal1.4g0.4g4.1g1g
Banaani, kuorittu 14g12kcal0.2g2.6g0.1g0.3g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Voi 3.8g27kcal0g0g3.1g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g3.8g14kcal0g3.7g0g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g272kcal5.2g26.6g15.4g3.2g
Valittu annoskoko42g136kcal2.6g13.3g7.7g1.6g
Annoskoko puolitettuna21g68kcal1.3g6.7g3.9g0.8g
Arvot/100g100g322kcal6.2g31.5g18.2g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387844