Kaalikeitto by Minde

500 g kaalia
5 porkkanaa (n. 250 g)
1/2 sipuli
1 rkl oliiviöljyä
0,5 l vettä
1 lihaliemikuutio
suolaa
rouhittua mustapippuria

Leikkaa kaali ja porkkanat pieniksi, lisää ne kattilaan veden kanssa.

Lisää joukkoon myös lihaliemikuutio.

Pilko sipuli ja ruskista se jauhelihan kanssa oliiviöljyssä.

Mausta jauheliha suolalla ja pippurilla.

Lisää jauheliha-sipuliseos keittoon.

Anna hautua miedolla lämmöllä kunnes kaali ja porkkanat ovat pehmenneet (n. 30 min.)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali12g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.9g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g2.3g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g45kcal4g1.6g2.4g0.6g
Valittu annoskoko42g22kcal2g0.8g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g11kcal1g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g53kcal4.8g1.9g2.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439404