Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki14g7.7kcal1.2g0.7g0g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g14g99kcal0.1g0.1g11g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g312kcal5.6g21.8g22.4g1g
Valittu annoskoko42g156kcal2.8g10.9g11.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g78kcal1.4g5.5g5.6g0.3g
Arvot/100g100g371kcal6.7g26g26.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330