Kesäkurpitsa tomaatti vuoka

Viipaloi kesäkurpitsa ja tomaatit ja laita vuokaan vuorotellen limittäin, mausta suolalla ja laita 200 asteiseen uuniin noin 30 minuuttia.

Ripottele päälle juusto raaste ja anna olla vielä hetki uunissa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Gerdrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 23g4.2kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Tomaatti, tuore14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.7g14kcal1.1g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g42kcal2.6g2.2g2.4g0.8g
Valittu annoskoko42g21kcal1.3g1.1g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g11kcal0.7g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g50kcal3.1g2.6g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=227480