Lanttu-Juustopaistos

Kuumenna uuni 175-asteiseksi.

Kuori lantut, suikaloi.

Lado suikaleet, 2/3 osa juustoraasteesta, sinihomejuusto ja mausteet kerroksittain uunivuokaan.

Kaada kermaa vuokaan siten, että suikaleet peittyvät.

Peitä vuoka kannella tai foliolla, uuniin 1/2 tunniksi.

Vuoka pois uunista, lisää loput juustoraasteesta.

Gratinoi 20-30 min uunissa ilman kantta.

Anna vetäytyä parikymmentä minuuttia ennen tarjoulua, kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 25g7.1kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Juustoraaste emmental punaleima5.3g21kcal1.5g0g1.6g0g
Juusto, sinihomejuusto, rasvaa 17 %, aura 1.8g4.6kcal0.5g0g0.3g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g35kcal0.2g0.3g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g134kcal4.8g2.8g11.4g0.8g
Valittu annoskoko42g67kcal2.4g1.4g5.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g34kcal1.2g0.7g2.9g0.2g
Arvot/100g100g159kcal5.7g3.3g13.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297718