Kesäkurpitsaröstit

1 iso kesäkurpitsa
½ pkt savupekonia
1 sipuli
1 valkosipulin kynsi
2 munaa (tai 1, sitomaan massaa)
emmentalraastetta (n. kourallinen)
currya, suolaa, mustapippuria
timjamia

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Katrin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 20g3.6kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Sipuli 4.8g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 4.4g6.3kcal0.6g0g0.5g0g
Pekoni rasvainen 4.8g18kcal0.6g0g1.8g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa4.8g15kcal1.1g0g1.1g0g
Voi 3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g135kcal5g1.4g12.2g0.4g
Valittu annoskoko42g67kcal2.5g0.7g6.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g34kcal1.3g0.4g3.1g0.1g
Arvot/100g100g160kcal5.9g1.7g14.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339425