Kalkkuna Kaalilaatikko

Keitä riisi kasviliemessä noin 10 min
Leikkaa kaali suikaleiksi, silppua sipuli
Lisää kaalisuikaleet ja sipuliriisin päälle, keitä kunnes riisi kypsää.

Sekoita joukkoonjauheliha, mausteet ja kanamuna.

Siirrä vuokaan ja paista 200-asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Evak
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g24g5.6kcal0.3g0.8g0g0.5g
Puuroriisi4.7g16kcal0.3g3.6g0.1g0.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g9g13kcal1.8g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Siirappi 0.5g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.3g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g79kcal5.2g9.6g2g1.2g
Valittu annoskoko42g40kcal2.6g4.8g1g0.6g
Annoskoko puolitettuna21g20kcal1.3g2.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g94kcal6.1g11.3g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371038