Kevyt bolognese parsakaalilla

Kuullota sipuli ja lisää joukkoon jauheliha.

Ruskista kevyesti.

Kaada joukkoon tomaattimurska ja tomaattipyre ja lisää puolitoista tölkillistä vettä.

Anna kiehua.

Kiehauta parsakaalit kevyesti ja lisää kastikkeeseen.

Mausta suolalla, pippurilla, basilikalla ja oreganolla.

Lisää joukkoon valkosipulimurskaa oman maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%19g32kcal3.8g0g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Mutti paseerattu tomaatti4.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 12g4.1kcal0.5g0.2g0g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana84g91kcal9g2g4.8g0.8g
Valittu annoskoko42g46kcal4.5g1g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g23kcal2.3g0.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g108kcal10.7g2.4g5.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373963