Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green1.6g5.5kcal0.5g0.9g0g0.5g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g4.4g4.2kcal0.3g0.6g0g0.3g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Paprika vihreä 2.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 1.8g0.4kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 3.3g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Parsakaali brokkoli 5.5g1.9kcal0.3g0.1g0g0.1g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vihreä currytahna0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g39kcal2.4g4.8g0.6g1.8g
Valittu annoskoko42g19kcal1.2g2.4g0.3g0.9g
Annoskoko puolitettuna21g10kcal0.6g1.2g0.2g0.5g
Arvot/100g100g46kcal2.8g5.7g0.7g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238797