Rapea tonnikala-salamipizza

Sekoita veteen öljy, suolaa maun mukaan, leseseos sekä hiivaleipäjauhot pikkuhiljaa.

Tarkista että koostumus on leivinpaperille "tahmeasti levitettävää", liian kovasta taikinasta tulee peltiä.

Levitä taikina pellille leivinpaperin päälle.

Lataa bolognesekastike, juusto ja täytteet päälle ja paista uunissa 225 asteessa kunnes näyttää rapean kypsältä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Barbababa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi7g0kcal0g0g0g0g
Kuidukas lese myllynparas3.5g9kcal0.6g1.2g0.2g1.1g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl7g25kcal1g4.5g0.2g0.4g
Rypsiöljy 1.6g14kcal0g0g1.6g0g
Dolmio Light Classico Bolognese8.8g3.2kcal0.1g0.7g0g0.1g
Kevyt pizzajuusto, Valio (400 g)7g20kcal2.2g0g1.2g0g
Tonnikala vedessä Pirkka (1prk).5.3g5.8kcal1.3g0g0.1g0g
Kevyt Meetvursti Salami Light (Linessa (lidl)), annos 6g0.9g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Hillosipulisäilyke 1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g159kcal10.8g13g7g3.2g
Valittu annoskoko42g80kcal5.4g6.5g3.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna21g40kcal2.7g3.3g1.8g0.8g
Arvot/100g100g188kcal12.8g15.4g8.3g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87610