Punajuurijauhelihalaatikko

Paista jauheliha ja keitä riisiä puolessa litrassa vettä noin 10 minuuttia.

Kuori ja raasta punajuuret.

Sekoita paistettu jauheliha, keitetty riisi ja raastetut punajuuret keskenään ja laita voideltuun vuokaan.

Kaada päälle munamaito ja paista 200 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Annuli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihakastike, ruskea kastike, sika-nauta, rasvaa 13g18kcal1.2g0.3g1.4g0g
Punajuuri 16g6kcal0.2g1.1g0g0.4g
Riisi puuroutuva 4.1g14kcal0.2g3.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Kevytmaitojuoma7.8g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g98kcal4.2g9.4g4.6g1g
Valittu annoskoko42g49kcal2.1g4.7g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g24kcal1.1g2.4g1.2g0.3g
Arvot/100g100g115kcal5g11.1g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198878