Punajuuri-jauheliha vuoka

Keitä riisiä vedessä n. 10 min. Kuori ja raasta punajuuret.

Ruskista jauheliha ja sipuli, mausta liha.

Kaada riisi/vesiseos punajuuriraasteeseen ja sekota.

Laita punajuurta ja jauhelihaa vuokaan kerroksittain ja kaada munamaito päälle.

Paista 200 n. tunti

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Tuike100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 16g6kcal0.2g1.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.2g10kcal1.2g0g0.6g0g
Sipuli 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 1.9g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.8g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Riisi puuroutuva 1.3g4.5kcal0.1g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g53kcal4g5.2g1.6g0.8g
Valittu annoskoko42g27kcal2g2.6g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal1g1.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g63kcal4.7g6.1g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198686