Valkosipulikermaperunat & fetaiset kanafileet

Kumoa valkosipuperunat öljyttyyn vuokaan.

Laita päälle kanafileet.

Mausta pippurilla ja ruohosipulilla.

Levitä fetamurua pinnalle.

Kaada ruokakerma päälle.

Paista 225 asteessa noin kolmevarttia.

Ah niin nopeaa ja helppoa...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 226 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat (Oolannin), annos 400g13g11kcal0.3g2.5g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Broilerifilee, marinoimaton13g14kcal3.1g0g0.2g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)13g7.5kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Arla Apetina Feta 3%2.8g3kcal0.5g0.1g0.1g0g
Ruohosipuli, tuore0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g80kcal8g6.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko42g40kcal4g3.2g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g20kcal2g1.6g0.6g0.1g
Arvot/100g100g94kcal9.4g7.5g2.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373929