Goleslaw

Raasta porkkana ja kaali,
sekoita kastikkeen aineet ja lisää raasteeseen, anna tekeytyä muutama tunti.

Hunajan voi korvata sokerilla, vaihtelua saa lisäämällä valkosipulia, ruohosipulia, sipulinvarsia, persiljaa jne.

Kannattaa tehdä kerralla iso annos, säilyy hyvin jääkaapissa useita päiviä ja vain paranee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 13g4.1kcal0.1g0.7g0g0.3g
Kaali, valkokaali13g2.6kcal0.2g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Hunaja 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi rasvaton 6g3.3kcal0g0.7g0g0g
Hapukoor 10% (Alma), annos 30g6.3g7.4kcal0.2g0.3g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g41kcal1g5.6g1.2g1.4g
Valittu annoskoko42g20kcal0.5g2.8g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g10kcal0.3g1.4g0.3g0.4g
Arvot/100g100g48kcal1.2g6.6g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444316