Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 6.2g8.3kcal0.2g0.2g0.7g0g
Maustepippuri, annos 1g0.5g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g3.6g4.7kcal0.5g0g0.3g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale3.1g1.9kcal0.3g0.2g0g2.3g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g146kcal9.6g1.2g11.2g4.6g
Valittu annoskoko42g73kcal4.8g0.6g5.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna21g36kcal2.4g0.3g2.8g1.2g
Arvot/100g100g172kcal11.3g1.4g13.2g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796