Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g15g5.1kcal0.5g0.6g0.1g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 11g38kcal0.6g8.3g0.1g0.1g
Becel olive (Becel), annos 100g2.2g7.6kcal0g0.1g0.8g0g
Mansikka 7.3g3.4kcal0g0.6g0g0.1g
Raparperi 4.4g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g136kcal2.2g25.8g2g0.6g
Valittu annoskoko43g68kcal1.1g12.9g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g34kcal0.6g6.5g0.5g0.2g
Arvot/100g100g160kcal2.6g30.4g2.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108