Helppo ja maukas kalakeitto

Kuori sipuli, porkkana ja perunat.

Kuumenna vesi, kalaliemikuutio ja mausteet kiehuviksi.

Lisää kuutioitu sipuli ja paloitellut perunat.

Keitä melkein kypsäksi.

Lisää kalasuikaleet ja tuorejuusto.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä 5-10 min. Lisää lopuksi pinnalle silputtua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 388 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g11g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Seiti pakaste 5.5g4.2kcal1g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour3.3g10kcal0.1g0.1g1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.7g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g44kcal2.6g3.6g2g0.4g
Valittu annoskoko42g22kcal1.3g1.8g1g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g11kcal0.7g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g52kcal3.1g4.2g2.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=74532