Purkkilihapiirakka

Purkkiliha ja sipuli pilkotaan pieniksi palasiksi.

Juusto raastetaan.

Kaikki täytteen aineet (purkkiliha, tomaattimurska, munat, sipuli, juustoraaste ja mausteet) sekoitetaan keskenään ja levitetään seos pohjan päälle.

Paistetaan 200 asteessa n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2717 grammaa

Maryp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Hiiva, 50g0.4g0.2kcal0.1g0g0g0g
Kaurahiutale Elovena (Raisio)0.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
3-viljan sämpyläjauho, Eldorado (1dl=65g)0.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai4.6g16kcal0.5g3.3g0.1g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.8g7kcal0g0g0.8g0g
Sikanautasäilyke, 400g tölkki13g32kcal1.6g0.6g2.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g13g4.4kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl1.8g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 17%, 8g siivu (Valio)3.1g8.4kcal0.9g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g147kcal7g10.8g8.4g0.6g
Valittu annoskoko42g74kcal3.5g5.4g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g37kcal1.8g2.7g2.1g0.2g
Arvot/100g100g174kcal8.3g12.7g9.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=34427