Kylmäsavulohikastike pastalle

Paista kylmäsavulohiviipaleita pannulla molemmin puoli niin että muuttuvat vaaleanpunaisiksi, mutta eivät murene.

Nosta syrjään.

Laita pannulle öljyä ja kullota purjo.

Lisää paistetut lohet takaisin pannulle purjon kanssa ja lisää kerma sekä vesi.

Sekoita ja lämmitä miedolla lämmöllä.

Mausta lopuksi sitruunapippurilla ja halutessasi tuoreella tillillä.

Tarjoa pastan esim.

tagliatellan tai tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g7g14kcal1.3g0g0.9g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g16g8.5kcal0.5g1g0.3g0g
Purjosipuli 9g2.1kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g63kcal4g2.6g3.8g0.4g
Valittu annoskoko43g32kcal2g1.3g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g16kcal1g0.7g1g0.1g
Arvot/100g100g75kcal4.7g3.1g4.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113333