Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g3g10kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Ruisjauho Pirkka2.4g7.4kcal0.2g1.5g0g0.4g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka5.1g18kcal0.7g3.3g0.1g0.2g
Kuivahiiva, annos 11g0.3g1.1kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi6.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Heinz ketsuppi2.5g2.6kcal0g0.6g0g0g
Chilikastike (Hp)0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti9g13kcal1.7g0.1g0.5g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka3.8g2.2kcal0g0.5g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g2.2g7.6kcal0.4g0g0.7g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%5.6g16kcal1.7g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g179kcal10.4g16.6g7.4g1.4g
Valittu annoskoko43g90kcal5.2g8.3g3.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g45kcal2.6g4.2g1.9g0.4g
Arvot/100g100g211kcal12.2g19.5g8.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890