Outo peltileipä kuituinen

Nonnih! Kaikki sekasin.

Ite käytän sokeria nostatusta nopeuttamaan mutta eihän ole välttämätön.

Nostata jos ehit tai heitä pellille ja kauli pellin kokoiseksi.

Ehkä tarttee hiukan jauhoja/leseitä ettei tartu kaulimeen.

Kaulinnan jälkeenkin voipi vielä nostattaa ja sitten uuniin 250 astetta ja noin puolisen tuntia! Tätä täytyy vähä kattella pohjasta ja välistä miten kypsyy.

Hyvää kuidukasta.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 34 grammaa

Pehmo84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fiber husk (1rkl=10g)1.6g0.2kcal0g0g0g1.3g
Ruisjauho Pirkka13g39kcal1.2g7.7g0.3g1.9g
Graham täysjyvävehnäjauho, Myllyn Paras (1dl=65g)6.8g22kcal0.9g4g0.2g0.9g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g2.1g2.9kcal0.3g0.3g0.1g1g
Palasokeri (Dansukker), annos 2.1g0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.6g2.1kcal0.3g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g134kcal5.4g25g1.2g10.2g
Valittu annoskoko42g67kcal2.7g12.5g0.6g5.1g
Annoskoko puolitettuna21g34kcal1.4g6.3g0.3g2.6g
Arvot/100g100g158kcal6.4g29.5g1.4g12g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=116040