Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g7.8g22kcal0.4g2.5g1.2g0.4g
Purjosipuli 6.2g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Sipulikuutiot rainbow6.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]9g31kcal2.5g0g2.2g0g
Kananmuna kuoreton6.2g8.9kcal0.7g0g0.6g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6.2g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g149kcal8g6g9.8g1g
Valittu annoskoko42g74kcal4g3g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g37kcal2g1.5g2.5g0.3g
Arvot/100g100g176kcal9.5g7.1g11.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574