Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g8.3g29kcal1.1g5.8g0.2g0.3g
Paistijauheliha 10%8.3g14kcal1.7g0g0.8g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%3.1g5.3kcal0.2g0g0.5g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g103kcal6.2g12.2g3.2g1g
Valittu annoskoko43g52kcal3.1g6.1g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g26kcal1.6g3.1g0.8g0.3g
Arvot/100g100g121kcal7.3g14.3g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145