Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 4g29kcal0g0g3.3g0g
Ruisjauho Pirkka6g18kcal0.6g3.7g0.1g0.9g
Vehnälese, Liperin mylly4g5.7kcal0.6g0.4g0.2g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima8g31kcal2.3g0g2.4g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g4g3.8kcal0.7g0g0.1g0g
Paprika punainen 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 2g0.5kcal0g0g0g0g
Ranskankerma, Milbona4g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Kananmuna kuoreton 3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g237kcal9.6g8.8g18g6.2g
Valittu annoskoko43g119kcal4.8g4.4g9g3.1g
Annoskoko puolitettuna21g59kcal2.4g2.2g4.5g1.6g
Arvot/100g100g279kcal11.3g10.4g21.2g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733