Bataattisipulikeitto

Keitä kuoritut ja pilkotut sipulit ja bataatti pehmeäksi suolavedessä.

Survo soseeksi ja lisää ruokakerma, ja tarvittaessa tilkka vettä.

Tarkista suola ja mausta sitruunapippurilla.

Anna hautua kannen alla 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 26g21kcal0.4g4.4g0g0.8g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 7.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl5.2g4.4kcal0.1g0.2g0.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g53kcal1g9.4g0.8g1.6g
Valittu annoskoko43g27kcal0.5g4.7g0.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g13kcal0.3g2.4g0.2g0.4g
Arvot/100g100g62kcal1.2g11.1g0.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279920