Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow11g9kcal0.5g1.6g0.1g0.5g
Soijanakki, hälsans kök8.2g20kcal1.5g0.6g1.3g0g
Purjosipuli 4.1g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.3kcal0.2g1.7g0g0.1g
Vesi8.2g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g77kcal4.6g8g2.8g1.4g
Valittu annoskoko43g39kcal2.3g4g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna21g19kcal1.2g2g0.7g0.4g
Arvot/100g100g91kcal5.4g9.4g3.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794