Kukkakaali-auramuhennos

Keitä kukkakaali niukassa vedessä kypäksi.

Lisää suolaa veteen maun mukaan kaada liika vesi pois sekoita keiju ja aura sekaan mausta mustapippurilla ja kirvelillä.

Soseuta, kun aura ja keiju ovat sulaneet.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Puputytteli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste, Apetit26g4.4kcal0.4g0.6g0.1g0.5g
Aurajuusto (Valio), annos 17g3.1g11kcal0.6g0g0.9g0g
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.0.4g2.1kcal0g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g34kcal2g1.2g2.4g1g
Valittu annoskoko43g17kcal1g0.6g1.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g9kcal0.5g0.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g40kcal2.4g1.4g2.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=176190