Paistetut persikat marjoilla ja hunajalla

Halkaise neljä persikkaa.

Sekoita marjat, appelsiinimehu ja hunaja kulhossa ja kaada persikanpuolikkaiden päälle.

Paista keskitasolla 180 astetta 8 minuuttia.

Sekoita lisukkeeksi jogurtti ja 2 rkl raastettua appelsiininkuorta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Sampo63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikka/nektariini, keskiarvo, punnittu kivineen 20g8kcal0.2g1.4g0.1g0.4g
Mustikka metsä- 5.3g2.3kcal0g0.3g0g0.2g
Vadelma 4.2g1.7kcal0g0.2g0g0.2g
Appelsiinimehu, Tropicana Pure Premium, sis.hedelmälihaa4.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g1.1g3.4kcal0g0.8g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 7g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g40kcal0.8g7.2g0.2g1.6g
Valittu annoskoko43g20kcal0.4g3.6g0.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g10kcal0.2g1.8g0.1g0.4g
Arvot/100g100g47kcal0.9g8.5g0.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411384