Arton tortillavuoka

Paista jauheliha ja laita samaan aikaan tulemaan kastike pastakastikkeesta ja ruokakermasta.

Kaada jauheliha kastikkeeseen ja lisää tarvittaessa hiukan vettä.

Keitä kokoon noin 20 min, ei liian kuivaksi eikä saa jättää liian juoksevaksi.

Pataan tai vuokaan pohjalle tortillalätty, päälle kauhallinen kastiketta ja sekaan jalopenoa / ak tomaattia, päälle pizzajuustoa, seuraava lätty jne kunnes viimeisen kastikkkeen päälle mozzarella juusto.

Uuniin noin 200 asteeseen 20 minuutiksi, lopussa grillivastuksella kaunis väri kanneksi.

Anna vetäytyä jonkun aikaa hellalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Artokalevi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g4.9g5.4kcal0.1g0.2g0.5g0g
Tomaatti-chili pastakastike (Pirkka), annos 390g7.6g4.2kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Soft Tortilla Original (Santa maria), annos 42g5.5g16kcal0.5g3g0.2g0g
Naudan paistijauheliha, Pirkka16g26kcal3.1g0g1.6g0g
Aurinkokuivattu tomaatti, royal, basilikaöljyssä (Royal), annos 20g0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jalopeno, Tex mexican (Rainbow), annos 50g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio2.3g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%5.9g17kcal1.8g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g153kcal12.4g7.6g8g0.2g
Valittu annoskoko43g77kcal6.2g3.8g4g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g38kcal3.1g1.9g2g0.1g
Arvot/100g100g179kcal14.5g8.9g9.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310364