Nanen pottusalaatti

Pilko kuoritut perunat kuutioiksi, sipuli ja kurkku mahd.

pieneksi silpuksi.

Sekoita kulhossa.

Laita valkosipulin kynnet, sinappi, öljy ja sitruunamehu tehosekoittimeen ja sekoita kastikkeeksi.

Lisää ja sekoita, lisää kaprikset, mausta suolalla, pippurilla ja maun mukaan kuivatuilla yrteillä.

Anna maun tasoittua jääkaapissa n. 1 tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Etikkakurkku 3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0g0g0g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g58kcal1.2g10.4g0.8g0.8g
Valittu annoskoko43g29kcal0.6g5.2g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g15kcal0.3g2.6g0.2g0.2g
Arvot/100g100g68kcal1.4g12.2g0.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=64580