Tulinen pähkinäkana

Ruskista broilerin fileet kevyesti kookosöljyssä.

Tee sauvasekoittimella tasainen seos kermasta, Eridanous-jogurtista, maapähkinävoista ja sitruunamehusta.

kun seos on tasainen, lisää loput aineista (valkosipuli puristimen läpi)
Kaada seos broilerin fileiden joukkoon ja anna muhia miedolla lämmöllä (mieluusti kannen alla) noin 20-30 minuuttia, varmista että kana on kypsää.

Mausteita: Chilijauhe, suola, inkivääri, pipppuri ja paprika

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton26g28kcal5.9g0g0.5g0g
Eridanous (Lidl), annos 100g5.6g7.1kcal0.3g0.2g0.6g0g
Maapähkinävoi, luomu (Meridian), annos 10g2.3g14kcal0.7g0.3g1.1g0.2g
Sweet Chili Sauce, Santa Maria2.3g5kcal0g1.2g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0.7g0.2kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Sambal oelek (Spice up !), annos 230g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kookosöljy kylmäpuristettu (Biona organic), annos 5g0.5g4kcal0g0g0.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 4g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g145kcal14.2g4g8.2g0.4g
Valittu annoskoko43g73kcal7.1g2g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna21g36kcal3.6g1g2.1g0.1g
Arvot/100g100g170kcal16.7g4.7g9.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270756