TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)3.3g8.8kcal0.2g1.6g0.2g0.3g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g25g33kcal5.3g0g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g104kcal12.2g5.6g4.8g0.8g
Valittu annoskoko43g52kcal6.1g2.8g2.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g26kcal3.1g1.4g1.2g0.2g
Arvot/100g100g122kcal14.3g6.5g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808