Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5.6g41kcal0.1g0g4.6g0g
Sokeri 13g52kcal0g12.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 7.5g25kcal0.2g0.2g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Ruokasooda 0.2g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g331kcal4g43g15.4g1g
Valittu annoskoko43g166kcal2g21.5g7.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g83kcal1g10.8g3.9g0.3g
Arvot/100g100g388kcal4.7g50.4g18g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436465