Jauhelihapihvit hernerouheella

Kiehauta 3 dl vettä ja lisää joukkoon hernerouheet turpoamaan (katso ohje pakkauksen kyljestä).

Sekoita jauhelihat keskenään.

Sekoita eri astiassa muut aineet, mausta esim.

juustokuminalla, välimerenmausteseoksella, suolalla ym. Paista pannulla koe-erä tarkistaaksesi suolan.

Pyöritä lihapullat (taikina melko löysää, mutta pysyvät hyvin koossa) uunipellille.

Anna kypsyä n. 40 min. +200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nautajauheliha 17% (Hk), annos 100g15g33kcal2.9g0g2.6g0g
Sika-nautajauheliha7.5g17kcal1.3g0g1.3g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 7.5g4.8kcal0.2g0.4g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0g
Nokkonen (100g)1.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Korppujauho 0.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Hernerouhe, kuivapaino (Milletti), annos 100g1.9g5.7kcal0.3g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g143kcal10.8g4.4g9.2g0.2g
Valittu annoskoko43g71kcal5.4g2.2g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna21g36kcal2.7g1.1g2.3g0.1g
Arvot/100g100g167kcal12.6g5.2g10.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=467813