Vehnälese-pellavansiemenrouhe-kaurapuuro rasvattomaan maitoon mustikkakeiton kera

100g kaurahiutaleita (Elovena)
2 rkl vehnäleseitä (Elovena)
1 rkl pellavansiemenrouhetta (Risetti)
2,5 dl rasvaton maito (Ingman)
1,5 dl mustikkakeitto (Pirkka)

Sekoita kuivat einekset ja maito ja anna olla mikrossa 2-3 minuuttia.

Syö mustikkakeiton kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Okiru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.8g13kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen23g7.7kcal0.8g1.1g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.9g4.7kcal0.2g0.3g0.3g0.3g
Vehnälese 0.6g1.3kcal0.1g0.1g0g0.2g
Mustikkakeitto (Pirkka), annos 100g14g10kcal0g2.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g73kcal3.2g12g1.2g1.8g
Valittu annoskoko43g36kcal1.6g6g0.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna21g18kcal0.8g3g0.3g0.5g
Arvot/100g100g85kcal3.7g14g1.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93194