Tulisenmakea persikkabroileri

Leikkaa broilerit isoiksi suikaleiksi.

Ruskista pilkotun sipulin kanssa rypsiöljyssä.

Lisää viipaloidut persikat.

Mausta suolalla, currylla, musta- ja cayennepippurilla reippaasti tuliseksi.

Lisää persikoiden mehu, ruokakerma ja hunaja.

Tarjoile pastan tai riisin ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin filee,ohutleike,atria 560g/4kpl15g18kcal2.8g0.1g0.6g0g
Persikka puolikkaita päärynämehussa (Eldorado), annos 250g11g4.9kcal0.1g1.2g0g0g
Hunaja 0.7g2.1kcal0g0.5g0g0g
Kevyt ja paksu (Flora), annos 250g6.5g3.9kcal0.1g0.3g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi5.2g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g64kcal6g4.8g2.4g0.2g
Valittu annoskoko43g32kcal3g2.4g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna22g16kcal1.5g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g75kcal7g5.6g2.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146902