Suurustettu jauhelihakastike

400 g naudan jauhelihaa 10%
400 g tomaattimurskaa
5 valkosipulin kynttä
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'or)
pizzamaustetta
pippurisekoitusta
paprikajauhetta

Ruskista sipulit ja lihat.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä puoli tuntia ainakin.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 305 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Tomaattimurska 19g5.5kcal0.1g1g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.5g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g105kcal7.8g3.2g6.6g0.8g
Valittu annoskoko43g53kcal3.9g1.6g3.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna22g26kcal2g0.8g1.7g0.2g
Arvot/100g100g122kcal9.1g3.7g7.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385853