Herkkujauhelihapihvit (kuitupitoiset)

Turvota vehnäleseitä ja fiberhuskia n. 1 dl:assa vettä.

Sekoita mukaan jauheliha.

Sekoita hyvin, lisää joukkoon muut ainekset ja maun mukaan esim.

jauhelihamaustetta, suolaa, valkosipulisuolaa.

Paista uunissa sopivan ruskeiksi, n. 10-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Tottuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 328g727kcal57.4g0g55.8g0g
Fiber husk (1rkl=10g)13g1.3kcal0.2g0g0.1g11.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g13g18kcal1.8g1.8g0.4g6.3g
Smetana, Valio, hyla13g51kcal0.3g0.3g5.5g0g
Cuisine, Valkosipuli & yrtit (Creme bonjour), annos 100g20g28kcal0.6g0.4g2.6g0g
Sipulikuutiot rainbow22g2.2kcal0.3g0.3g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g11g31kcal2.1g0g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1716kcal125.4g5.6g133.6g35g
Valittu annoskoko420g858kcal62.7g2.8g66.8g17.5g
Annoskoko puolitettuna210g429kcal31.4g1.4g33.4g8.8g
Arvot/100g100g204kcal14.9g0.7g15.9g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=117761