Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 131g50kcal1.3g9g0.3g3.3g
Sipuli 26g7.9kcal0.3g1.3g0.1g0.4g
Ruokaöljy keskiarvo 6.1g54kcal0g0g6.1g0g
Paistijauheliha 10%175g297kcal35g0g17.5g0g
Kasvisliemikuutio 4.8g15kcal0.5g0.6g1.1g0.1g
Riisi tumma 74g259kcal5.2g53.5g1.7g3g
Timjami 0.4g1.2kcal0g0.1g0g0.2g
Persilja 2.2g0.6kcal0g0g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1370kcal84.6g129g53.6g14.4g
Valittu annoskoko420g685kcal42.3g64.5g26.8g7.2g
Annoskoko puolitettuna210g343kcal21.2g32.3g13.4g3.6g
Arvot/100g100g163kcal10.1g15.4g6.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181327