Soijarouhebolognese

AINEKSET:
2 dl tummaa soijarouhetta
0,5 dl rypsiöljyä
1 dl vettä
2 rkl soijakastiketta
1 sipuli
1 porkkana
500 g tomaattimurskaa
1 dl basilikaa tuoreena / 2 tl kuivana
1,5 tl mustapippuria
1 dl ruokakermaa (tai kaura/soijakermaa)

***
VALMISTUS

- Kuumenna rypsiöljy.

- Sekoita joukkoon soijarouhe.

- Paista soijarouhetta hieman.

- Lisää vesi vähitellen.

- Rouhe on valmis kun vesi on imeytynyt.

- Hienonna sipulit, porkkana ym.
- Lisää hienonnetut rouheen sekaan.

- Jatka paistamista, voit lisätä öljyä.

- Lisää loput ainekset mukaan.

- Lämmitä keskilämmöllä ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Nalanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.4kcal0.1g1.4g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Basilika, tuore35g14kcal1.1g1.8g0.3g1.4g
Soijakastike 13g7.6kcal0.7g1.2g0g0g
Vesi35g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma, 30g70g226kcal35g21g0.4g3.9g
Rypsiöljy 16g139kcal0g0g15.8g0g
Tomaattimurska 175g52kcal1g9.3g0.4g3.3g
Kaurakerma, Oatley, 2.5 dl purkki35g53kcal0.4g2.1g4.6g0.2g
Mustapippuri 1.1g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1011kcal77.2g76g43g20g
Valittu annoskoko420g505kcal38.6g38g21.5g10g
Annoskoko puolitettuna210g253kcal19.3g19g10.8g5g
Arvot/100g100g120kcal9.2g9g5.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232466