Haudutettu punakaali

Leikkaa punakaali ja sipuli suikaleiksi ja pieni omena.

laita kattilaan kerroksittain, lisää hiukan vettä, viinietikka, sokeri, suola ja muut mausteet.

keitä hiljalleen kannen alla n. 1tunti, sekoittele välillä.

lisää vielä etikkaa tai sitruunamehua jos tarpeen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punakaali 351g91kcal5.5g12.3g0.7g6.7g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 29g10kcal0g2.1g0g0.6g
Neilikka, annos 4g0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Viinietikka 5.8g1.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g249kcal11.8g38.4g1.6g15.6g
Valittu annoskoko420g125kcal5.9g19.2g0.8g7.8g
Annoskoko puolitettuna210g62kcal3g9.6g0.4g3.9g
Arvot/100g100g30kcal1.4g4.6g0.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306939