Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis328g367kcal72.1g0g9.8g0g
Oliiviöljy 9g81kcal0g0g9.2g0g
Kananmuna kuoreton 72g103kcal9g0.2g7.4g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1109kcal162.4g1.4g52.8g0.4g
Valittu annoskoko420g555kcal81.2g0.7g26.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna210g277kcal40.6g0.4g13.2g0.1g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032