Juureshöystö

Suikaloi juurekset ja kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla, lisää ensin juurkset, sitten kaali, varsiselleri ja kesäkurpitsa.

Silppua sienet tai jauha kuivatut sienet joukkoon.

Lisää pippuri, chilikastike ja suola.

Kääntele kuumalla pannulla sillon tällöin n. 10 minuuttia.

Käännä lämpö pois, laita kansi pannun päälle ja anna hautua vielä n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 168 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Kesäkurpitsa zucchini 100g18kcal0.6g2.5g0.4g0.7g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka38g4.1kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Kaali, valkokaali79g17kcal1g2.7g0.2g1.7g
Porkkana 71g23kcal0.4g3.9g0.1g1.8g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g21g6.3kcal0.2g0.8g0.1g0g
Rypsiöljy 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g2.1g6.7kcal0g1.6g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g316kcal7.4g33.6g14g13.2g
Valittu annoskoko420g158kcal3.7g16.8g7g6.6g
Annoskoko puolitettuna210g79kcal1.9g8.4g3.5g3.3g
Arvot/100g100g38kcal0.9g4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338532