Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 96g26kcal3g1g0.8g1.5g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g105g418kcal23.2g0g34.7g0g
Pinjansiemenet, Parrots87g538kcal25.2g11.3g47.8g3.2g
Valkosipuli 14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g118g1065kcal0g0g118.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g4124kcal105g29.2g403.4g10g
Valittu annoskoko420g2062kcal52.5g14.6g201.7g5g
Annoskoko puolitettuna210g1031kcal26.3g7.3g100.9g2.5g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368640