Kaura-tattarinäkkäri

Sekoita kuivat aineet, paitsi fiber husk, keskenään.

Lisää kuumennettu vesi, johon voi on sulatettu sekaan.

Lisää vikana fiber husk, sekoita nopeasti.

Kaada pellille leivinpaperille ja levitä ohueksi levyksi lusikalla vielä nopeammin.

Paista 175 ensin n. ½h.
Jaa 12:een osaan pizzaleikkurilla ja jatka paistamista vielä vartin verran.

Anna jäähtyä, erota palaset toisistaan ja säilytä avonaisessa korissa.

Näin loppu kosteus pääsee haihtumaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g50g307kcal9.5g2.5g27.6g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale15g9kcal1.5g0.8g0g11g
Tattarijauho, Myllynparas35g120kcal4.6g23.7g0.6g1.9g
Kauralese, luomu (Myllärin luomu), annos 20g25g90kcal4.3g11.8g1.9g4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)10g1kcal0.2g0g0.1g8.5g
Vesi251g0kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g28g205kcal0.3g0.3g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1481kcal41.4g82g105.4g50.8g
Valittu annoskoko420g741kcal20.7g41g52.7g25.4g
Annoskoko puolitettuna210g370kcal10.4g20.5g26.4g12.7g
Arvot/100g100g176kcal4.9g9.8g12.6g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456365