Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g43g77kcal3.2g1.7g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 171g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)26g6.9kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras86g302kcal11.6g56.6g2.5g5.2g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g2.1g14kcal0g0g1.6g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 86g195kcal16.3g0g14.5g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu6.4g17kcal2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1222kcal66.8g119g51.4g11.2g
Valittu annoskoko420g611kcal33.4g59.5g25.7g5.6g
Annoskoko puolitettuna210g306kcal16.7g29.8g12.9g2.8g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82978