Pippurinen makaronilaatikko

1 sipuli
2 porkkanaa
400 g naudan jauhelihaa
8 dl vettä
2 lihaliemikuutiota
150 g kevyt pippurituorejuustoa
400 g täysjyvämakaroneja tai ruispastaa

Kuumenna uuni 175 asteeseen.

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuori ja raasta porkkanat.

Ruskista jauheliha paistinpannulla ja lisää loppuvaiheessa sipuli ja porkkanaraaste.

Kiehauta vesi ja liemikuutiot kattilassa, sulata joukkoon tuorejuusto.

Kaada makaronit voidellulle uunivuoalle.

Sekoita joukkoon jauheliha, kaada päälle liemi ja sekoita.

Kypsennä uunissa 175 asteessa n. 45 min ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Hannuvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 88g121kcal16.4g0g6.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen4.8g15kcal0.4g2.6g0.3g0g
Tuorejuusto, creme-bonjour, mustapippuri-tilli33g99kcal1.2g1.4g9.9g0g
Ruispasta, Torino88g307kcal11.4g58.7g2.2g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g1100kcal59.2g129.2g37.2g12.2g
Valittu annoskoko420g550kcal29.6g64.6g18.6g6.1g
Annoskoko puolitettuna210g275kcal14.8g32.3g9.3g3.1g
Arvot/100g100g131kcal7g15.4g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=98779