Broilerikeitto

1. Keitä 1 dl riisiä pakkauksen ohjeen mukaan melkein kypsäksi.

2. Kuumenna rasvat paistokasarissa, sekoita joukkoon 1 tl curryä ja 1 tl paprikaa ja lihasuikaleet.

Ruskista ne kevyesti, lisää sipulisilppu, hauduta hetki.

Lisää vesi, kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia, (lipstikkasilppua), pakastevihannekset ja riisi.

3. Lisää purjosuikaleet, puserra joukkoon pari kolme valkosipulin kynttä ja sulatejuusto, kuumenna.

4. Pinnalle reilusti persilja-, kirveli- tai ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)75g83kcal17.2g0g1.6g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.3g9kcal0g0g1g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vihannessekoitus, Kesäpöytä (250g)63g22kcal1.7g2.9g0.3g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Eldorado täysjyväriisi (Eldorado), annos 1000g21g75kcal1.7g15.7g0.6g0g
Purjosipuli 13g2.9kcal0.2g0.3g0g0.3g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g25g63kcal3.5g0.8g5g0g
Persilja 5g1.4kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g555kcal50g43g19.6g2.4g
Valittu annoskoko420g278kcal25g21.5g9.8g1.2g
Annoskoko puolitettuna210g139kcal12.5g10.8g4.9g0.6g
Arvot/100g100g66kcal5.9g5.1g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99197