Kanawok

Kuumenna öljy (puolet koko määrästä) kuumaksi wok-pannulla ja lisää jäiset wok-vihannekset.

Kypsennä vihanneksia hetken aikaa niin, että ylimääräinen neste haihtuu.

Siirrä vihannekset toiseen astiaan, lisää pannuun tilkka öljyä ja kanapalat.

Kanapalojen kypsennyttyä lisää vihannekset ja mausta.

Nauti sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 129g157kcal27.5g0g5.2g0g
Wokvihannekset, rainbow, 450g253g89kcal4.6g16.2g0.5g8.1g
Rypsiöljy 10g89kcal0g0g10.1g0g
Osterikastike, Blue Dragon8.4g10kcal0.3g2.3g0g0g
Soijakastike 20g12kcal1g1.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana841g715kcal66.8g40.8g31.6g16.2g
Valittu annoskoko421g358kcal33.4g20.4g15.8g8.1g
Annoskoko puolitettuna210g179kcal16.7g10.2g7.9g4.1g
Arvot/100g100g85kcal7.9g4.8g3.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95359