Kaura-omenapaistos

KAURA-OMENAPAISTOS

500 g omenoita
1 tl kanelia
200 g voita tai margariinia
1 dl sokeria
6 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g2002g681kcal4g142.1g6g36g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)961g3555kcal134.5g528.5g76.9g105.7g
Sokeri 400g1625kcal0g400g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 801g4265kcal2.6g2.8g480.5g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g20g73kcal0.7g15.9g0.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8400g20526kcal283.6g2210.4g1128.2g283.4g
Valittu annoskoko4200g10263kcal141.8g1105.2g564.1g141.7g
Annoskoko puolitettuna2100g5132kcal70.9g552.6g282.1g70.9g
Arvot/100g100g244kcal3.4g26.3g13.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131803